Почитателите на качествения звук без съмнение ще оценят новото предложение на южнокорейската компания LG - нов модел Bluetooth слушалки от висок клас на име TONE Platinum.

Те ще бъдат официално демонстрирани в рамките на изложението MWC 2016 в Барселона през следващата седмица и се отличават със страхотен дизайн и невероятно аудио качество благодарение на сътрудничеството между LG и Harmon Kardon.

TONE Platinum са предназначени най-вече за професионалисти и за запалените любители на музиката. Слушалките имат aptX HD аудио кодек, благодарение на който звукът през Bluetooth е с качеството на звук от CD и възпроизвежда всички аудио честоти, минимизирайки латентността, като значително намалява побитовата скорост, без да влияе на качеството на звука.

И ако си мислите, че това е достатъчно за един модел от висок клас, то почакайте само да научите за гласовите команди, чрез които можете да приемате обаждания. Освен това приложението Tone & Talk е подобрено и вече поддържа Voice Memo и Find Me на всеки Android смартфон (версия 4.1 или по-висока).

LG планира да пусне най-новия си модел слушалки на пазара в Съединените щати през март, след което ще последват Азия, Европа и Латинска Америка. Екипът на HiComm, в партньорство с Теленор, ще е в Барселона, за да отрази най-интересните новини от Мобилния конгрес.

 


Виж още: LG анонсира новия фаблет Stylus 2

Тагове: