Третата част на Expendables е един от най-очакваните филми за феновете на масираните екшън ленти тази година, но Силвестър Сталоун и компания изглежда имат проблем. Месец преди официалната премиера, финална версия на филма с DVD качество се появи в мрежата.

Все още не е известно как точно е изтекла, но Nu Image вече се опитва да премахне торент линковете от големите портали. Разбира се, пълното премахване на файла от мрежата е напълно невъзможно. Третата част на филма събира най-голям брой стари звезди, но се разделя с някои от лицата, с които сме свикнали от първите два филма. Едно от тях е Брус Уилис. По данни на Torrent Freak филмът е свален над 100 000 пъти още в четвъртък. Основната му демография се състои от млади мъже, които са достатъчно възрастни, за да си спомнят героите от детството си.

За съжаление това е и голям процент от посетителите на торент тракъри по света. Припомняме, че филмът е сниман в България. А знаете ли, че Никълъс Кейдж е бил на косъм да се превърне в Супермен?