Не винаги е удобно да носим смартфона си с нас – понякога той остава заключен в някое джобче на чантата, или пък на бюрото, когато имаме важна среща. Гривната EMBRACE+ обаче се грижи въпреки разстоянието винаги да бъдем в крачка с всичко, което се случва с вашия смартфон – а именно, позвънявания, съобщения, нотификации от социалните мрежи и какво ли още не. Тя се свързва бежично със смартфона ви и свети в различни цветове, в зависимост от вида съобщение, което получавате и дали е спешно или не.

 

Видовете нотификации, които се включват в гривната са обаждания, SMS и MMC, нотификации от Instagram, Twitter, Tumblr, LinkedIn, Skype, Facebook, аларми и таймери, поща и календарни съобщения. Според цветовете, в които свети, броя мигвания, които прави, скоростта, с която примигва и има или няма вибрация ще разбираме точно кое от тези неща изисква нашето внимание. Всеки може да персонализира настройките на гривната и да нагласи тези неща според собствените си изисквания.

 

EMBRACE+ все още е на ниво разработка. Tя използва оптични фибри, вградени в сърцевина която минава през цялата гривна. Всичко това е облечено с  прозрачно покритие, което позволява на светлината да излиза навън. До момента EMBRACE+ има три модела.