Ако обичате да слушате музика рано сутрин, тогава Kohler има най-подходящия продукт на пазара: смарт тонколона с вградена Alexa, функционираща във вашия душ. Продуктът е именуван Moxie Showerhead. Вече ще можете да помолите Alexa да пусне любимата ви плейлиста, да чуете най-актуалните новини или да поискате повече шампоан, без да напускате комфорта на вашия душ.

Въпреки че звучи откачено, той е доста интелигентно проектиран. Самият душ е кръгъл като пръстен, докато Alexa-говорителят е конyсoвиден компонент, който е разположен в средата. Тонколоната е прикрепена чрез магнити и се зарежда безжично. 

Виж още: Samsung обяви официално Galaxy S10 Lite и Note 10 Lite. Мощ на по-достъпна цена!

Можете да купите версията с Bluetooth високоговорител за $99 или версия с Alexa за $159. (купуването на душа ще струва допълнително $70.) Версията само с Bluetooth предлага от шест до седем часа възпроизвеждане само с едно зареждане, докато Alexa версията работи до 5 часа. О, и нещо важно – те са водоустойчиви, с IPX67 рейтинг. Kohler твърди, че цялата система ще бъде на пазара по-късно през 2020 година.

Moxie Showerhead определено принадлежи към дългия списък с (може би?) ненужни интеграции на Alexa, като например First Alert – алармата за дим, Ecobee SmartThermostat и много други. Но поне този Bluetooth високоговорител е за мнозина, нещо полезно, което може да се добави в една баня.

Тагове: