Днес стана ясно, че Apple е закупила мобилното приложение Workflow за необявена сума, съобщава TechCrunch. Това приложение ви позволява да извършвате над 200 действия, за да създавате мощни работни процеси на вашия iPhone, iPad и Apple Watch. Мислете за това като за най-удобния инструмент за персонализиране за iOS и Watch OS.


Apple не само че няма да спре работата на Workflow, но малко след обявяването на сделката приложението стана безплатно в App Store (досега то струваше 2,99 щатски долара).

Apple коментира придобиването така: "Приложението Workflow беше избрано за победител на Apple Design Award през 2015 г. заради изключителните си способности и начина, по който променя iOS функциите, по-специално изключителната работа с VoiceOver с ясно обозначени елементи, добре обмислените съвети и влаченето и пускането на съобщения, което прави приложението лесно и бързо използваемо и достъпно за тези, които са незрящи или с нарушено зрение". Приложението набра популярност и с огромната свобода, която дава на потребителите. Чрез него бързо и лесно може да се направи връзка между приложения, които иначе не могат да обменят информация - и всичко това, без да напускате програмата.

Големият въпрос сега е дали някои от възможностите или философията на Workflow биха могли да бъдат вградени директно в самата iOS. Според нас това при всички положения ще се случи.

Тагове: