Audi събра погледите на почитателите на качествените автомобили с новообявената единична бройка от 8 L Extended - истинска луксозна яхта на колелета, която е с дължина 6.4 метра или повече, отколкото е минималната дължина на подобен плавателен съд. Лимузината изглежда страхотно както отвътре, така и отвън. Въпреки добавянето на две допълнителни врати инженерите на Audi са успели да запазят профила максимално изчистен и отговарящ на стандартната визия на модела.

 

Колата е снабдена с панорамен стъклен покрив с дължина 1.8 метра, което пък е почти колкото цялата дължина на Smart Fortwo. Интересно е, че всички седалки гледат напред за разлика от повечето лимузини, чийто заден ред е обособен с обърнати едно срещу друго места.

Ако ви се наложи да седнете на третия ред, това не бива да ви притеснява, тъй като точно там се намира вграден мултимедиен център за ваше развлечение.

Под капака на лимузината има 3-литров V6 двигател с 310 конски сили. 8 L Extended може да ускори от 0 до 100 километра за 7.1 секунди, което не е лошо постижение, предвид габаритите на колата.

 

Виж още: Това странно Lamborghini Countach амфибия може да бъде ваше

Тагове: