В периода от 30 ноември до 8 декември ще се проведе автомобилното изложение в Есен, а Opel ще се постарае да сбъдне мечтите на автомобилните ентусиасти, които ще го посетят - в пълно съзвучие с неговото мото For Drivers and Dreams („За хората зад волана и техните мечти”). Сред вълнуващите акценти на щанд A120 в палата 3.0 ще бъдат Opel Monza Concept и – за първи път извън състезателното трасе – рали болидът ADAM R2.

 

„Автомобилното изложение в Есен възбужда емоции и ускорява пулса на всички почитатели на динамиката и конските сили – така, както го правят и продуктите на марката Opel”, споделя главният маркетинг мениджър на Opel Тина Мюлер. “Нашата концептуална студия Monza и рали болидът ADAM R2 са нагледни доказателства за това, което можем да предложим. Тук имаме възможност да получим директен контакт с нашите почитатели и затова моторните спортове и тунинг изложенията са толкова важни за нас. Tова е и причината да бъдем единствената автомобилна компания със собствен щанд сред общо около 500-те изложители на тазгодишния салон.”

 

ADAM R2 разполага с 136 кВт/185 к.с. и ще се включи в рали надпреварите в световен мащаб от началото на следващата година. Встрани от сферата на моторните спортове, концептуалната студия Monza демонстрира насоките за бъдещото развитие на марката. Tази стратегическа по своя характер концептуална разработка ще бъде показана за втори път пред широка публика след официалната й премиера в рамките на изложението IAA във Франкфурт. Със своята атлетична лекота, високотехнологична прожекторна технология и изключителна ефективност на задвижването, концепцията демонстрира част от онова, което потребителите могат да очакват от марката Opel през следващите години.

 

В допълнение автомобилните ентусиасти и почитателите на тунинга и моторните спортове ще имат възможност да получат на щанда на марката най-актуалната информация на новите серийни модели на Opel. Ще бъдат изложени различни варианти на шампиона по възможности за индивидуално оформление ADAM, динамичния компактен SUV модел Mokka и новия, готов за приключения модел Insignia Country Tourer. На щанда ще могат да се видят и върховите динамични изпълнения OPC на моделите Corsa и Insignia.

Тагове: