Според един от най-известните анализатори в областта - Минг-Чи Куо, Apple може да извади EarPods от кутията на iPhone 12. Целта би била да се насочи вниманието на потребителите към AirPods моделите на компанията. Куо смята още, че Apple може сериозно да промотират или намалят цената на безжичните си слушалки през празничния сезон. Това е доста възможен сценарий, понеже iPhone 12 тъкмо ще е излязъл, а нови AirPods се очакват най-рано догодина.

Когато iPhone 7 премахна жака за слушалки, липсата бе ликвидирана, като в комплекта се предлагаха EarPods с Lightning конектор. Ако те спрат да идват със смартфоните на компанията, това ще означава, че хората ще трябва да потърсят друго решение. Опциите са слушалки с MFi Lightning кабел или безжични. Предвид несравнимата кохезия между AirPods и iPhone много хора сериозно ще вземат предвид true wireless опцията от Apple.

Компанията ще предлага на сайта си досега включваните в кутията EarPods за $29. В същото време най-евтиният вариант на AirPods е $159. От известно време насам се говори, че Apple може да направят специални комплекти iPhone + AirPods с намаление. Може би тази година ще видим първите такива предложения.

Вижте още: Новият ви iPhone скоро може да има надпис Made in India