Sony Europe представи широка гама от висококачествени телевизори, сред които новият ZH8 8K Full Array LED, A8 (55-инчов и 65-инчов) и A9 (48-инчов) 4K OLED, както и XH95 и XH90 4K Full Array LED телевизори.

Използвайки най-добрия процесор X1™ Ultimate, телевизорите осигуряват ясен, прецизен и качествен образ за реалистично визуално преживяване. Новите модели идват с функцията Sound-from-Picture Reality, която оставя потребителите с усещането, че звукът идва директно от екрана.

Те ще продължават да визуализират точно визията на творците с режима Netflix Calibrated Mode, който осигурява Netflix съдържание със студийно качество. IMAX Enhanced режимът (в определени модели) от своя страна позволява на потребителя да се потопи изцяло в това, което гледа, наслаждавайки се на комфорта на дома си.

С новите си телевизори Sony въвежда функцията Ambient Optimization - нова технология, която оптимизира качеството на картината и звука според помещението. Тя автоматично ще настрои яркостта спрямо осветлението в стаята, засилвайки я в по-светли помещения и намалявайки я в тъмни такива, за да осигури перфектните условия за гледане. Функцията също така засича различни предмети в съответното пространство, които поглъщат или отразяват звук, като завеси и мебели, за фина настройка на акустиката, без да се компрометира качеството на звука.

Готови за следващото поколение гейминг конзоли, избрани нови модели телевизори ще поддържат 8K резолюция, 4K 120 кадъра в секунда и кратко време за реакция, осигурявайки висока производителност за едно гейминг преживяване на следващо ниво.

Вижте още: CES2020: Логото на PlayStation 5 сменя цифрата и запазва традицията. PS4 продължава да чупи рекорди

Тагове: