Туристическа агенция eSky бе избрана за доставчик на съдържание за пътуване за смартфоните Huawei в цяла Европа.

Двете марки стартират общоевропейска кампания "Твоят личен асистент за пътуване", която има за цел да популяризира услугите на eSky в Huawei Assistant. По време на кампанията потребителите на Huawei, които активират своята карта eSky в AI Tips, ще получат отстъпка от 15 евро за всеки полет.

Това е още една стъпка напред в сътрудничеството между двете компании. Първата беше при добавянето на приложението на eSky към Huawei AppGallery. Втората е интеграция между приложението на eSky и AI Tips в Huawei Assistant. Благодарение на това потребителите на Huawei могат лесно да търсят най-атрактивните оферти за пътувания и да купуват билети чрез картите SmartCare.

Следващата стъпка е да се даде възможност на потребителите на Huawei да резервират хотели и коли под наем в цял свят. Това прави пътуването по-лесно и удобно. Приложението на eSky ще предоставя на потребителите на смартфони Huawei съдържание на 29 различни езика.

eSky и Huawei в съвместна кампания "Твоят личен асистент за пътуване" насърчават потребители на смартфони на марката да пътуват смарт, използвайки Huawei Assistant и AI Tips. За потребителите на Huawei, които активират картата eSky, компаниите са подготвили отстъпка в размер на 15 евро за всеки полет, закупен чрез приложението на eSky. Кампанията се провежда в 26 европейски страни. "Развълнувани сме от това, че Huawei ни избра за партньор, за да предостави на своите клиенти, притежаващи смартфони Huawei, най-интересните оферти за пътуване. Нашата цел е да вдъхновим потребителите да пътуват по света и в същото време да помогнем при избора на най-добрите дестинации за пътуване" — казва Инга Вавжиняк-Гацек, Директор Маркетинг комуникации в eSky.
За потребителите на Huawei, които активират картата eSky, компаниите са подготвили отстъпка в размер на 15 евро за всеки полет, закупен чрез приложението на eSky. Кампанията се провежда в 26 европейски страни.

Вижте още: Прорезите на дисплея на Huawei Mate 40 Pro ще бъдат наистина мънички