В Kickstarter има тонове интересни джаджи, които могат да променят начина, по който гледате на технологиите. Днес ви представяме калъфа Eye, който ще накара вашия iPhone да работи като Android устройство, но без нужда от хакване.

Eye използва говорителя, микрофона и камерата на вашия iPhone, за да ви даде напълно самостоятелно Android устройство. Той разполага с два SIM слота, един microSD слод и има 3.5 мм жак за слушалки, както и инфрачервен сензор. Налична е и отделна батерия и NFC чип. О и да не забравяме - Eye има свой собствен 5-инчов AMOLED дисплей.
Да, ако можем да оприличим начина на действие на Eye, той би бил като прикачане на почти завършен смартфон с Android към iPhone.

Това се подкрепя и от факта, че Android не тръгва на iOS устройството, а само заема някои от хардуерните компоненти от телефона на Apple. От технологична гледна точка това е много интересен проект - реално получавате почти цял Android телефон, но под формата на кейс за iPhone. От друга гледна точка, не можем да не се запитаме защо потребителите ще искат подобно нещо.

Когато Eye бъде готов за продажба, той ще струва 189 щатски долара, но в момента можете да резервирате бройка от него в Kickstarter на цена от 95 щатски долара без 4G или 129 щатски долара с 4G възможности. Ако всичко върви по план, Eye трябва да бъде наличен през август или септември тази година.

 

Тагове: