Google Assistant вече има нова функция, наречена visual snapshot. Свойството е достъпно от тази седмица както за потребителите на Android, така и за тези на iOS. Целта му е да ви показва цялата важна информация за деня на едно място.

Докато скролвате из новата функция, може да видите всичко – от часа на полета ви до часа на резервацията ви в ресторанта. Идеята е да можете набързо да видите графика си за деня и да си организирате допълнителни срещи.

Освен това приложението ще ви показва всички бележки, които сте си записвали на други места, като Google Keep, Any.do и Todoist. Същото така сутрин ще виждате времето, което ще ви е необходимо да стигнете до работата/университета си, в зависимост от това, дали ходите пеша, с колело или кола.

Местейки се от място на място през деня, Google Assistant ще променя нещата, които виждате в „резюмето“. Ако ползвате устройство с Android, можете да проверите за ъпдейта, като натиснете синята иконка на „входящата кутия“ най-отгоре в главния екран на Assistant. А за iOS потребителите е достатъчно просто да задържат главния бутон, когато отворят приложението.

Assistant ще ви показва и други неща, които смята, че ще са ви полезни и интересни – музика, подкастове, събития и дори как се движат акциите, които следвате. Определено от Google са измислили нещо готино, което да прави живота ви една идея по-лесен.

Тагове: