Motorola обяви цената на своя току-що анонсиран гъвкав RAZR 2019 за Европа. Европейските потребители ще трябва да платят 1599 евро, което в български левове е около 3100 лв. Нещо повече, първоначално телефонът няма да бъде достъпен навсякъде.

Най-напред ще го видим във Великобритания, Германия, Швеция, Италия и Холандия. Предварителните поръчки започват от декември, а се очаква в магазините флагманът да бъде наличен от 2020 г.

Слушалката се превърна в емблема за цяло едно поколение и очерта свое течение в поп културата.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

По същество RAZR 2.0 е първият смартфон с гъвкав дисплей и дизайн, пресъздаващ плътното затваряне на мида. Той се сгъва напълно, като осигурява познато и в същото време уникално мобилно потребителско изживяване.

И още, изработената от висококачествена неръждаема стомана и 3D Gorilla Glass външната част на корпуса осигурява едновременно защита на устройството и премиум излъчване. Дизайнът е изчистен, без ненужен контраст на цветове и материали, за да не се отклонява вниманието от основното – монолитността при техническото изпълнение.

Важен за мнозина ще прозвучи фактът, че RAZR 2.0 е умилително малък за смартфон нормите през 2019/20 година. Когато потребителят има нужда от голям екран, 6.2-инчовият Flex View дисплей с формат на изображението 21:9 предлага функционалността, която е характерна за повечето моментни флагмани. През останалото време потребителят просто може да сгъне телефона и да го прибере в джоба си.

Посредством външния интерактивен 2.7“ Quick View дисплей пък можете да реагирате по отношение на важна информация, докато сте в движение. Можете да провеждате телефонни обаждания, да отговаряте на съобщения, да правите мобилни плащания само с едно докосване, да избирате музиката си, да снимате зашеметяващи селфита, да ползвате Google Assistant, да променяте определени потребителски настройки, като включване и изключване на Bluetooth, Wi-Fi, мобилен хотспот и т.н. Всичко това е възможно, без да се налага да отваряте телефона.

Виж още: Xiaomi ще ни омайва с евтини 5G телефони

Тагове: