В мрежата отново се появиха изображения на все още необявения гъвкав телефон Razr на Motorola. От регистрацията на апарата пред Федералната комисия по комуникации личат снимки от всеки ъгъл, които ни показват отново сгъваемия дисплей с прорез, както и втори дисплей отвън.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Поради многобройните изтекли снимки на гъвкавия Razr в последно време тук няма кой знае колко нова информация. Все пак това са първите снимки, които ни дават добър поглед към долната част на телефона, разкривайки USB-C порт за зареждане и липсващия жак за слушалки. Малко по-изненадващо е колко много стърчат пантите на телефона отстрани, макар че това може да бъде, защото снимките са на прототип.

За съжаление фотосите не ни подсказват нищо относно малкия бутон под дисплея и това, какво може да прави той. Навярно той е комбинация от Home бутон и скенер на отпечатъци, а не е изключено и натискането му да активира механизъм за автоматично отваряне на телефона. Накрая, не е ясно дали външният дисплей на Razr е тъчскрийн или просто е място за известия.

Всички въпросителни ще отпаднат, когато мине премиерата на Razr тази седмица.

Виж още: Huawei с изключителен жест към своите служители

Тагове: