Huawei отново доказва посветеността си на иновации с новите устройства, показани на протичащото в момента изложение за потребителска електроника IFA 2022 в Берлин. Те демонстрират функции, които правят потребителското изживяване по-гладко, по-приятно и по-споделено.

HUAWEI nova 10 и nova 10 Pro

Изцяло новите смартфони HUAWEI nova 10 и nova 10 Pro са разработени с фокус върху най-новите тенденции във фотографията. Производителите на смартфони винаги са давали приоритет на основната камера, но за милиони потребители на актуални приложения в социалните мрежи възможностите на предната камера са от ключово значение.

HUAWEI nova 10 и nova 10 Pro са иновативни смартфони, обръщащи традиционния подход. И двете устройства могат да се похвалят с впечатляваща 60 MP ултраширокоъгълна предна камера, способна да заснема 4K видео, а HUAWEI nova 10 Pro разполага и с допълнителна 8 MP портретна камера за кристално ясни близки планове.

И двете устройства разполагат с множество впечатляващи спецификации, предназначени да вдъхновят по-младото поколение, включително 50 MP основна камера с усъвършенствани функции, висока скорост на опресняване на екрана и възможност за бързо зареждане. Всичко това се намира в невероятно елегантен дизайн, като HUAWEI nova 10 Pro е с дебелина само 7.88 мм, а nova 10 е още по-тънък - 6.88 мм.

HUAWEI MateBook X Pro

Най-новият лек и интелигентен флагшип лаптоп на Huawei, HUAWEI MateBook X Pro, включва набор от иновативни функции в красиво метално матово покритие. Използването на леки и издръжливи магнезиеви сплави и Micro-arc Oxidation покритие прави лаптопа изключително компактен, издръжлив и приятен на допир.

Новият HUAWEI MateBook X Pro се откроява с 14.2-инчов 3.1K FullView дисплей и разполага с най-модерния тъчпад, който MateBook серията някога е предлагала. HUAWEI Free Touch поддържа осем иновативни контрола с жестове, включително екранни снимки, яркост, настройка на звука и много други.

Оборудван с 12-о поколение Intel® Core™ процесор, чипсетът разполага с изцяло нова хибридна архитектура, която е с 60% по-ефективна от своя предшественик. Новата охлаждаща система HUAWEI Shark Fin Fan допълнително позволява HUAWEI MateBook X Pro да работи ефективно за по-продължителен период от време.

HUAWEI MatePad Pro

Следващото поколение таблет, HUAWEI MatePad Pro, е актуализиран по отношение на дизайн, качество на екрана, аудио-визуално изживяване, софтуер и хардуер. Той идва с 12.6-инчов HUAWEI OLED Real Color FullView дисплей с 120 Hz честота на опресняване, 90% съотношение екран към тяло и технология Universal Color Consistency за постоянен цвят.

HUAWEI MatePad Pro също така предоставя на потребителите по-интелигентно изживяване при използването на таблет и допълнително подобрява креативността и продуктивността на устройството, предлагайки изживяване, подобно на настолен компютър. Функции като App Multiplier и Multi-Window позволяват едновременната работа върху множество задачи. Освен това HUAWEI M-Pencil (2-ро поколение) и магнитната смарт клавиатура дават на потребителите гъвкавост при превключване между офисна работа, творчески задачи и учене. HUAWEI MatePad Pro се отличава сред таблетите с по-голям екран и винаги приоритизира продуктивността на потребителя.

HUAWEI WATCH D

Смарт часовниците на Huawei са в състояние да проследяват множество важни за здравето статистики като работата на сърцето и насищането на кръвта с кислород. По-рано през годината Huawei обяви и HUAWEI WATCH D с иновативна система за измерване на кръвно налягане и електрокардиограма. HUAWEI WATCH D е проектиран да работи като здравен асистент, с целодневно следене на пулса и сатурацията, позволявайки задаването на известия при ниско ниво на кислород в кръвта. Както и останалите часовници на Huawei, той предлага проследяване на качеството на съня и новото на стреса.

Huawei Mobile Services (HMS)
HMS екосистемата на Huawei продължава да се развива с наистина впечатляваща скорост. Това развитие предлага превъзходни възможности за картографиране и навигация, търсене, електронна поща и пазаруване за потребителите на множество устройства. Huawei също така продължава да инвестира в магазина за приложения AppGallery, който вече има 580 милиона активни потребители месечно, над 45 милиона от които са базирани в Европа. Броят на наличните приложения в AppGallery се е увеличил със 147% на годишна база и има над 5.5 милиона регистрирани разработчици, които работят за внедряването на още повече приложения.

Уилям Тиан, президент на Huawei Consumer Business Group Western Europe, сподели: „Радваме се да се завърнем на IFA след няколко години, които бяха изпълнени с предизвикателства за всички. IFA винаги е била страхотна платформа за невероятни иновации в технологичната индустрия и Huawei отново представя някои наистина вълнуващи устройства.“

„Фокусирахме се върху красиво проектиран хардуер, върху софтуер, който предоставя безпроблемно изживяване на множество устройства, както и върху фотография, съобразена с нуждите на потребителите. От здравето и фитнеса до развлеченията и интелигентните офис решения Huawei продължава да разширява границите и ние ще продължим да предоставяме невероятни технологични иновации на нашите многомилионни верни фенове в цяла Европа.“

Снимки: Huawei