Първият по рода си смарт часовник на Huawei, който съчетава елементи от 18-каратово злато с технологии от най-висок клас, вече може да се поръча от българските потребители в търговската мрежа на избрани партньори и диструбутори на препоръчителна цена от 5999 лева. Офертата е лимитирана до общо 60 бройки за цялата страна.

Ексклузивният модел бе показан за първи път в Европа още преди анонсиране на името му, на затворено събитие в Барселона на 14 септември, където беше представена още новата серия Huawei Watch GT 4 и цялостната стратегия Fashion Forward на бранда в областта на носимите устройства. Модният елит на България имаше шанса да го види на живо по време на Sofia Fashion Week 2023, който се проведе на територията и в партньорство с хотел Marinela Sofia. След официалния старт на продажбите му днес отново хотел Marinela Sofia ще бъде единственото място, където той ще бъде изложен до 31 декември 2023 г. 

Ексклузивният дизайн и ювелирната изработката на HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN се съчетават с революционни технологии, превръщайки този модел в шедьовър на пресечната точка на мода, стил и технологична мощ от най-висок клас.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е изработен от 18K златна сплав със 75% съдържание на злато. Безелът на часовника се състои от шест секции, ръчно инкрустирани чрез златна инкрустация в керамична форма. Злато се съдържа и в скалата на панела, за която е използвана PVD технология и лазерно гравиране, а релефен печатен модел създава уникален златен прахообразен ефект. Гривната е с механизъм за закопчаване тип пеперуда, състои се от 12 пластини и може лесно да се регулира според размера на китката на притежателя. Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат - златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време. Налице е също избор от над 25 000 циферблата от официалния магазин HUAWEI Watch Face.

Под модния аутфит е сърцевината на неимоверно издръжливия звяр - ултрафлагмана HUAWEI WATCH Ultimate, отличен с престижната награда EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch от Expert Imaging and Sound Association (EISA). Той покрива стандарта за водоустойчивост ISO 22810 и е преминал стандартни тестове EN13319 за водолазно оборудване, издържайки 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, включително техническо и професионално гмуркане. Поддържат се 24 професионални спортни режимa и специален Expedition Mode. Часовникът предлага свръхвисока L5 точност на позициониране благодарение на Precision Dual-Frequency Five-System GNSS.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN предлага още богат набор от здравни функции със специален акцент върху сърдечносъдовата система. Сред тях са постоянно следене на пулса, нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2), съставяне на електрокардиограма, оценка на артериалната ригидност и други.

Съвместим е с iOS и Android, а батерията му издържа до 2 седмици, като се зарежда изключително бързо – само 10 минути са необходими за достигане на 25% от капацитета ѝ.

България е една от малкото държави в Европа, където този изключителен модел може да бъде видян – в лобито на хотел Marinela Sofia, и поръчан в специални обекти от партньорската търговска мрежа.

Повече за HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN можете да научите тук.