Apple Watch Series 3 може да изглежда идентичен с предшествениците си отвън, но както във всяко следващо поколение, Apple е интегрирала по-мощен хардуер, нови чипове, както и LTE свързаност.

Обичайното разглобяване от iFixit също така разкрива, че новият Apple Watch има по-голяма батерия и много малка промяна във вътрешния дизайн. Това значи, че Apple е свършила невероятна работа по събирането на новите технологии в последния си умен часовник. Тя е успяла да инсталира LTE модем, нови антени, SIM, висотомер и по-голяма батерия във форм фактор, който е само с два листа хартия по-дебел.

Apple твърди, че новата батерия ще ви даде около 18 часа работа между зарежданията - същият живот на батерията беше наличен и в модела от миналата година, но наличието на LTE модем ограничава това значително.

Изненадващо също така е, че Apple Watch Series 3 получава резултат 6/10 точки за отремонтиране от iFixit. Устройството има и невероятно лесен механизъм за смяна на верижките. Вижте пълното му разглобяване тук

Тагове: