TCL Communication представи най-новите си Alcatel мобилни устройства, включващи смартфоните Alcatel 3, Alcatel 3L и Alcatel 1S, както и Alcatel 3T 10 на Световния мобилен конгрес MWC 2019.

Директно стартираме с Alcatel 3, който разполага с 5.9-инчов 19.5:9 HD+ Super Full View дисплей на TCL и с тънък мини профил, осигуряващ 88% съотношение дисплей-към-тяло. Захранва се от Qualcomm® Snapdragon™ осем-ядрен процесор в комбинация с 4GB RAM и 64GB вградена памет със слот за microSD карта. Батерия е със заряд 3500mAh.

Alcatel 3 има 13+5MP двойна камера с боке ефект в реално време и 8MP предна камера. Двойната камера снима портретни снимки и предлага рефокусиране след заснемането. Очаквано, устройството използва Изкуствен интелект - AI Imaging Scene Detection, който засича до 21 различни ситуации в реално време и осигурява най-добрите настройки, оптимален контраст, сатурация, яркост, острота и резолюция.

Face key функцията на Alcatel осигурява сигурност и незабавен достъп чрез сканиране на лицето. Alcatel 3 ще позволи на своите притежатели да създават забавни AR emojis. Сензорът за пръстови отпечатъци на гърба дава допълнителна защита и стартира приложения с докосване

Alcatel 3 ще е достъпен от второто тримесечие на 2019 за €159 EUR (3+32GB версия) и €189 EUR (4+64GB версия) и ще се предлага в Gradient Black Blue и Gradient Blue Purple.

Alcatel 3L:

3L разполага с 5.9-инчов HD+ Super Full View Дисплей и тънък мини профил, осигуряващ 88% съотношение дисплей-към-тяло. Проектиран е с контурирано 2.5D предно стъкло и спектрумно гравиране, което подчертава цялостния дизайн на устройството. Alcatel 3L е снабден с Qualcomm® Snapdragon™ четири-ядрен процесор и 3500mAh батерия.

Подобно на Alcatel 3 и Alcatel 3L ще се предлага с 13+5MP двойна задна камера и 8MP предна камера, заедно с AI засичането на сцени и възможността за боке блър и рефокусиране. В допълнение, идва с Android™ 8.1 Oreo™ (с възможност за ъпгрейд до Android™ 9.0 Pie през втората третита на 2019). Google Lens™ също е включен в софтуера на камерата на Alcatel 3L за да помага за намиране на продукти онлайн, копиране и поставяне на текст, с информация за забележителности, за добавяне на събития в календара, търсене на постери за филми, идентифициране на популярни растения и животни и др. в реално време.

Също достъпен през второто тримесечие на 2019 година, Alcatel 3L ще започва от €139 EUR, и ще се предлага в Антрацитно Черно и Металик Синьо.

Alcatel 1S

Ценово достъпния Alcatel 1S включва Android™ 9.0 Pie, осем-ядрен процесор, произведен от TCL 5.5-инчов 18:9 HD+ Full View Display , 3GB RAM и 32GB вградена памет със слот за microSD карта.Батерията ще бъде със заряд 3,060mAh.

Alcatel 1S има двойна основна 13MP+2MP камера с боке ефект в реално време и AI засичане на ситуации. Вградения заден сензор за пръстови отпечатъци и Face Key лицевото разпознаване, осигуряват защита на съответния потребител.

Най-новия телефон от Alcatel 1 серията ще бъде достъпен за €109 EUR от второто тримесечие на 2019 в черно и синьо.

Alcatel 3T 10

Alcatel 3T 10 е таблет с двойни предни високоговорители и 10-инчов HD дисплей, който разполага и с 4,080mAh батерия. Устройството ще работи под Android™ 9.0 Pie и ше се възползва от услугите на Google Assistant™. Предлагайки DSP гласово разпознаване до три метра разстояние, Alcatel 3T 10 предлага хендсфри аудио контрол, за да пускате любимите си песни, да получавате отговори на зададени въпроси и много други.

Alcatel 3T 10 предлага и допълнителен лек аксесоар за аудио станция, който може да бъде свързан с таблета. Аудио станцията идва с 3.5мм помощен порт, Micro-USB и microSD четец за карти и към нея могат да се включват външни плеъри.

Alcatel 3T 10 ще е достъпен по-късно тази година за €179 EUR. В пакет с Аудио Станцията ще струва €229 EUR.

5 нови киберзаплахи, на които трябва да гледате адски сериозно през 2019 г.

---

Xperia 1 е новият флагман на Sony. И е впечатляващ! (СНИМКИ)