TCL Communication се подготвя да покаже портфолиото си от мобилни и интернет устройства в допълнение към дебютирането на нови технологии в рамките на CES 2019. Продуктите ще включват най-новите смартфони и интернет продукти на Alcatel, както и първия от своите смартфони от серията от 2019 г., който ще притежава произведения от TCL Full View дисплей. Компанията също така ще покаже пълния набор от смартфони BlackBerry, включително BlackBerry KEY2 и KEY2 LE, и ще сподели информация за наличността на тези устройства в САЩ и другаде по света.

И още - на CES TCL ще демонстрира за първи път своите най-нови технологии, предназначени за дисплеите на смартфони, включително своите дисплеи от край до край и dot дисплеи.

“В TCL Communication продължаваме да разширяваме развитието на нашите мобилни и интернет продукти и докато с нашите Alcatel и BlackBerry устройства на CES ще покажем какво можем да постигнем днес, то с дебюта на нашата нова технология ще покажем това, което можем да постигнем в бъдеще”, споделя Питър Лий, Главен мениджър глобални продажби и маркетинг TCL Communication, и продължава:

“Като един от главните производители на панели в света TCL носи наследството на технологично страхотни дисплеи, достъпни за клиенти по целия свят. Миналата година показахме, че можем да внедрим тази технология в мобилни устройства с нашите Alcatel Full View дисплеи, а с демонстрациите на CES тази година ще покажем какви TCL технологии клиентите могат да очакват от нашите смартфони и други устройства в бъдеще.”

Игрите отново бият здраво музиката и видеото

---

Най-очакваните сериали за 2019 г. (освен финала на Game of Thrones)

Тагове: