Китайски работник, който през целия си живот е мечтал за суперкола, явно е разбрал, че единственият шанс да притежава такава е да създаде мечтата си сам. Наистина, конструираният от него автомобил има оригинален дизайн, но самите му характеристики са далеч от тези на суперавтомобилите от спортния клас.

27-годишният сътрудник в завод за стъкло в китайската провинция Хайнан Чен Янкси е решил да реализира мечтата си с помощта на стъклопанели, тръбна рама и неголям електромотор. Това, което се е получило, е с изключително малко тегло, но слабичкият електромотор е достатъчен за развиването на скорост от едва 40 км/ч. За сметка на това творението на находчивия китаец се отличава с ниската си себестойност, като за цялата разработка са похарчени едва $5000. Освен това създателят на странното возило наистина му е придал впечатляващ външен вид.

За съжаление Чен Янкси едва ли ще може да се разходи с автомобила си по китайските пътища. Първо - местните власти не издават разрешение за придвижване на возила, които не са от сертифицирани от държавата компании, и, второ – суперколата от Хайнан явно не отговаря на всички изисквания за безопасност.