Китайският производител Oppo публикува изображения и спецификации на предстоящия смартфон R17. Той принадлежи към високия клас устройства на марката, но не е флагмански модел като тези от Find серията. Въпреки това R17 определено е красавец.

Впечатление правят елегантният прорез на екрана, стилният гръб и наличието на скенер за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея. Освен това екранът е 6.4-инчов с резолюция Full HD+ в съотношение 19:9 и покритие Gorilla Glass 6. Хардуерно R17 е доста стабилен, залагайки на новия чип Snapdragon 670 с 8 GB RAM памет и 128 GB пространство в базовия модел.

Батерията е с капацитет 3500 mAh и поддържа бързо зареждане с технологията VOOC. Резолюцията на двойната камера не е ясна в момента, но едната от двете със сигурност е 16-мегапикселова, а предната камера е цели 25 мегапиксела - китайците са вманиачени на тема селфита.

Oppo R17 влиза в продажба на 18 август в Китай в цветове синьо и лилаво (с градиенти). Има вероятност да видим подобно изпълнение на дизайна в предстоящия OnePlus 6T, тъй като двете компании традиционно обменят дизайн и технологии.

Тагове: