KIVI е украински производител на Smart TV, който се появи на българския пазар през тази година. Продуктите на компанията се характеризират с изключителен безрамков дизайн и отговарят на всички съвременни изисквания за качество на изображението и звука. Телевизорите KIVI работят с операционна система Android TV и са оборудвани с технологии HDR, MEMC, Max Vivid и Super contrast control. Звукът е разработен съвместно с JVC.

KIVI се грижи не само за качеството на продукта, но и за забавлението на потребителя, така че редовно попълва библиотеката с ексклузивни предложения. А в специално създадения медия хъб KIVI MEDIA фитнес тренировки и актуални игри са достъпни без използването на допълнителна конзола – всичко това е достъпно буквално веднага след разопаковането на телевизора. Без допълнителни настройки или изтегляния!

През есента KIVI предоставя на своите клиенти безплатен достъп до детско образователно съдържание, канали и филми. При закупуване на телевизор от 1 октомври до 31 декември получавате достъп до Da Vinci Kids и SWEET.TV със специален промоционален код. Офертата важи за всички модели телевизори KIVI - от 24'' до 65'', работещи с ОС Android TV.

Снимки: KIVI