Ценителите на скъпи джаджи вече ще имат нова муза за въжделенията си, тъй като LG обяви тазгодишния си смартфон от ограничената серия Signature. Зад гръмкото му име — LG Signature Edition 2018 — всъщност стои добре познатият LG V35 ThinQ, но с повече пространство за данни и заден панел, облицован с предпазваща го от надрасквания циркониева керамика.

Както повелява традицията, смартфонът на стойност около 1800 щатски долара ще се продава в комплект със слушалки Bang & Olufsen — става въпрос за луксозния модел Beoplay H9i. По желание на клиента LG могат да гравират името ви на задния панел и кожения калъф, което ни накара да се зачудим дали биха го направили, ако случайно се казвате Sam Sung.

LG ще пусне скъпарското устройство ексклузивно за южнокорейския пазар от 13 август. Серията е ограничена до 300 бройки и два цвята - черно и бяло. Изключвайки цената, увеличената памет и екзотичното покритие на задния панел, LG Signature Edition 2018 е идентичен с гореспоменатия V35 ThinQ.

Тоест притежателите му ще се радват на 6-инчов OLED дисплей с резолюция 2880 x 1440 пиксела, модерното съотношение 18:9 и поддръжка на HDR 10. Чипът е звярът на Qualcomm — Snapdragon 845, — конфигуриран с 6 GB RAM памет и 256 GB пространство за съхранение на данни, което можете да увеличите с до 2 TB чрез microSD карта. Батерията е с капацитет 3300 mAh и възможност за безжично зареждане, а операционната система е Android 8.0 Oreo.

Тагове: