Днес LG официално разкри новия си върхов модел смартфон - V40 ThinQ - с кратко, но съдържателно тийзър видео. Него можете да изгледате по-долу. Анонсът идва от Южна Корея, затова на този етап не са ясни подробности за цени и наличност на смартфона в Европа.

LG V40 ThinQ е оборудван с тройна основна камера на задния панел и двойна предна камера отпред. За защита разчита на скенер за пръстови отпечатъци, разположен под тройната камера. Знаем още, че екранът е 6.4-инчов и смартфона ще се продава в червено, синьо и сиво.

Макар LG да не показва предния панел на смартфона, от изтеклите пресизображения вече знаем, че екранът му има прорез и изтънени странични рамки.

Що се отнася до спецификациите, по неофициални данни LG V40 ThinQ работи с чипсет Snapdragon 845 и разполага с четири дигитално-аналогови преобразувателя за потребителите с аудиофилски уклон. Смартфонът има и отделен бутон за активиране на Google Assistant.

Официалното пускане на LG V40 ThinQ ще се случи в самото начало на октомври, когато навярно ще научим останалите подробности относно спецификациите и наличността му.

 

Тагове: