Колкото и да харесвате вашия Apple Watch 7 или 8, може би се изкушавате да разнообразите с външния му вид. Трябва да признаем, че опции не липсват, но те не попадат в категорията "вълнуващи". Какво ще кажете за опцията да разполагате с Apple Watch Ultra на доста по-ниска цена? Благодарение на този аксесоар това е напълно възможно - или поне да заблуди околните, че сте от онези, склонни да похарчат 800 долара за премиум модела.

Кейсът за часовник се доближава максимално до оригиналния дизайн, като осезаемите разлики са, че корпусът е изработен от поликарбонат вместо от титан, каишката на часовника си остава непроменена, а бутонът за действие отстрани очевидно е само фиктивен.  
Признаваме, че Conversion Case е доста подъл ход, но трябва да признаем, че върши задачата си доста добре - да предпазва от случайни удари, драскотини и ожулвания. 

Все пак уловка има - кейсът се предлага и под формата на комплект с капачка на коронката на Watch Ultra, която се залепва директно върху съществуващата коронка с помощта на лепило. Това обаче ще направи невъзможно да използвате функцията EKG, която изисква да поставите палеца или показалеца си върху оригиналната коронка на часовника. Има и риск да не можете да достигате краищата на дисплея достатъчно ефективно или пък да имате някои проблеми с високоговорителите, но всяко удоволствие си има цена. Дизайнът е по идея на PZOZ.  

Снимки: PZOZ

Виж още: Следваща генерация на Apple Watch ще се опита да дава индикации за кръвната захар 

Тагове: