Още едно изтичане на информация твърди, че разкрива пълните спецификации на стандартния Samsung Galaxy S23. Последната информация идва от добре познатия източник Йогеш Брар. Неговият туит съдържа цялата информация за предстоящия флагман на Samsung, като дисплей, камери, скорост на зареждане, софтуер, чипсет и др.

Според изтичането на тази информация Galaxy S23 ще съдържа почти същия хардуер като Galaxy S22. Разбира се, можете да очаквате годишното обновяване на чипа и софтуера. В този случай се казва, че това е все още необявеният Snapdragon 8 Gen 2 SoC с One UI 5, базиран на Android 13. Говори се, че повече пазари ще получат чип от версията на Qualcomm за серията Galaxy S23 вместо вариантите Exynos на Samsung.

Можете също така да очаквате надграждане на батерията, ако изтеклите спецификации са точни. Това не е значителна промяна, но батерията от 3900 mAh е по-добра от опцията с 3700 mAh на Galaxy S22. За съжаление скоростите на зареждане не получават надстройка този път.

Други спецификации на телефона ще останат непроменени. Това означава, че все пак ще получите 50 MP основна камера, 12 MP ултраширока камера и 10 MP телефото сензор отзад. Наистина значими промени би трябвало да видим при дизайна на настройката на камерата. По-рано изтекли рендери разкриха, че Samsung ремоделира гърба на Galaxy S23 и S23 Plus, за да изглежда повече като Galaxy S22 Ultra. Това означава, че няма подчертан остров на камерата, а само три вертикално подредени сензора, които стоят директно върху корпуса на телефона.

Освен това се казва, че базовият Galaxy S23 разполага с 8 GB RAM и 128/256 GB памет, същото като тази година. Телефонът вероятно ще получи същия 6.1-инчов AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване.

Виждали сме някои от тези спецификации да изтичат и преди, но Брар обикновено е доста точен с коментарите си, така че неговото разкритие просто добавя повече достоверност към предишните слухове. Очаква се Samsung Galaxy S23 да бъде пуснат някъде през февруари, но няма да имаме официална дата на пускане до началото на следващата година.

Снимка: Unsplash

Виж още: Не очаквайте голям скок в батерията на базовия Galaxy S23