Motorola one fusion+ е най-новото предложение на компанията за смартфон от среден клас. Той разполага с четворна камера, която заснема изображения с висока резолюция. Основният сензор е 64 МР и притежава технологии Quad Pixel и Night Vision. Сензорът за дълбочина гарантира, че портретните снимки ще са с приятно замъглен фон. Смартфонът разполага с обектив със 118-градусов ъгъл на заснемане, който улавя до 4 пъти повече неща в кадъра, а Macro Vision сензорът ни отвежда 5 пъти по-близо до обекта. Предната изскачаща камера също разполага с технологиите Quad Pixel и Night Vision. 

Телефонът е екипиран с процесор Qualcomm Snapdragon 730. Той осигурява куп AI възможности, multitasking с лекота, много добра енергийноефективна производителност и безкомпромисен гейминг. Огромната 5000 mAh батерия според производителя предоставя повече от два дни капацитет за работа. Когато все пак се изтощи, налична е TurboPower технология за бързо зареждане. 

Заради скритата селфи камера 6.5-инчовият Full HD+ дисплей на Motorola one fusion+ е непрекъснат от край до край. Той поддържа и HDR10, което означава съдържание с подобрена яркост и контраст. Освен това е наличен и специален бутон за използване на Google Assistant, който работи дори и при заключен екран. 

Вижте още: Motorola Razr 2 идва с по-големи екрани