IMINT Image Intelligence, или просто Imint - световен лидер в софтуера за видео подобряване, днес обяви, че ще си сътрудничи с Motorola за интегриране на водещите в индустрията решения за видео оптимизация Vidhance в новия флагмански смартфон Мotorola еdge+. Мобилното устройство е оборудвано с най-модерната видео стабилизация в индустрията, което го прави идеален за нарастващия брой потребители на смартфони, които искат да създават и споделят висококачествено видео съдържание.

Сред специфичните решения Vidhance, представени в Motorola edge+, са Vidhance Видео стабилизация с активна ОИС поддръжка, Vidhance Корекция на хоризонта, Vidhance Динамично намаляване на размазването и Vidhance Корекция на зрителното поле.

Vidhance Видео стабилизацията с активна OIS поддръжка се основава на водещите в индустрията софтуерни стабилизационни алгоритми на Imint, които използват вградените сензори на днешните смартфони, за да компенсират нежеланите движения на камерата, докато записвате. Активното ОIS решение съчетава оптична стабилизация на изображението (OIS) – утвърдена технология за статични образи – с електронно стабилизиране на изображението (EIS), за да се създадат възможно най-стабилните видеозаписи, особено при слаба светлина. OIS намалява нежеланото движение в изображението чрез механично преместване на лещите на обектива, когато камерата се движи, докато EIS – Vidhance решение, създадено специално за запис на видео, работи в софтуера, предвиждайки движението на камерата и коригирайки го в реално време. Резултатът е стабилно видео при всички условия на осветеност.

Motorola edge+ също така разполага с дебюта на новото решение за Корекция на хоризонта. Изкривеният или нестабилен хоризонт може да направи видеото да изглежда накъсано, особено когато редактирате заедно различни видео поредици или записвате по време на движение. С Vidhance Корекция на хоризонта хоризонтът във видеото може да бъде изравнен автоматично, без да се повлияе качеството на стабилизиране.

Представеният през април Мotorola edge+ е и най-доброто устройство за възпроизвеждане на мултимедия – с 108-мегапикселов сензор на камерата, потапящия AMOLED Endless Edge дисплей със съотношение 21:9, който пада като водопад над страните, и звукова система със студийно качество, която впечатлява дори най-претенциозното ухо. Флагманът използва най-новия процесор Qualcomm Snapdragon 865 и е оптимизиран, за да осигури най-бързата 5G обработка на пазара.

Виж още: Бъдещите модели iPhone и MacBook може да се зареждат безжично едни други

Тагове: