По-близо от всякога с Motorola one macro

Някои детайли винаги убягват на смартфон камерите ни – шарките на пчелата, капката, която докосва водната повърхност, прашецът на цветята. За хората, които не искат да пропуснат малките неща в живота, Motorola one macro е перфектният избор. Той предлага на потребителите нов начин да видят света благодарение на уникалната Macro Vision камера.

Тя ви позволява да фокусирате на 2 см от обекта, което е 5х по-близо в сравнение с традиционния обектив. Всичко това е възможно без допълнителни аксесоари или приставки. Всъщност към настоящия момент на пазара няма друг смартфон, който да предлага такова приближение. Можете да уловите най-невероятните и сложни детайли на обекта и в същото време деликатно да разфокусирате фона, за да придадете на кадъра истински професионален вид.

В допълнение към специалната Macro Vision камера основният сензор и интелигентният сензор за дълбочина правят доста добри снимки. Лазерният автофокус фокусира за части от секундата, като дава възможност на основния сензор да прави ярки и ясни снимки дори при недостатъчна осветеност. Функциите с изкуствен интелект (AI) като оптимизация на кадъра, автоматично засичане на усмихнати лица и интелигентна композиция са много полезна добавка към целия камера пакет.

Смартфонът идва със стилен дизайн в два зашеметяващи цвята – космическо синьо и ултравиолетово (Space Blue и Ultra Violet). 6.2-инчовият HD+ дисплей е перфектен да покажете любимите си кадри, без размерът му да е за сметка на комфорта при работа с телефона. Motorola one macro ви дава и достатъчно пространство за съхранение - 64 GB ROM и 4 GB RAM – за да запазвате повече приложения и да вършите няколко задачи едновременно с лекота, без да губите от производителността. Един от най-големите проблеми на потребителите е издръжливостта на батерията. За щастие Motorola One Macro има 4000 mAh батерия, която осигурява дълготрайна издръжливост.

Moto g8 plus - най-добрият g телефон досега

Moto g8 plus се отличава с най-добрата камера в цялото семейство moto g, която обединява интелигентната система Quad Pixel с 4х по-добра чувствителност към светлина. Това гарантира, че всяка снимка, която правите, е ясна и с живи цветове. Moto g8 plus идва с някои от най-впечатляващите иновации от Motorola към днешна дата, сред които 48 МР основна камера с режим Night Vision, сензор за дълбочина и специален 117° ултраширокоъгълен action обектив, за да снимате видеа с landscape ориентация, докато удобно държите телефона си вертикално. Ако селфитата също са важни за вас, разполагате с 25-мегапикселова предна камера, която осигурява живи цветове и изображения.

Можете да се насладите на още по-спиращо дъха изживяване с 6.3” FHD+ Max Vision дисплей. Със съотношение на картината 19:9 почти безрамковият дисплей на moto g8 plus е перфектен за гледане на предавания или филми. Заобиколете се с невероятен звук благодарение на двойните стерео високоговорители с Dolby®, които възпроизвеждат два пъти по-мощен звук и 50% по-силен бас, като предлагат най-завладяващото аудио за телефон от семейството Moto g.

Отново имаме 4000 mAh батерия, а технологията TurboPower ™, включена в Moto g8 plus, гарантира, че можете да заредите устройството наистина бързо. Оборудван с ексклузивните функции Moto Experience и операционна система Android™ 9 Pie, Moto g8 plus предлага камерата, дисплея, звука и батерията, които ще задоволят всички претенции. Наличен е в красиво космическо синьо или кристално розово (Cosmic Blue или Crystal Pink) с модерен дизайн и водоотблъскващо покритие.

Moto e6 play дава много на по-ниска цена

Хората, които не обичат да харчат цяло състояние за смартфони, могат да разчитат на моделите от семейството Moto e, за да получат всички важни функции, от които имат нужда, на добра цена. Всички, които търсят най-доброто съотношение между цена и качество, ще останат доволни от Moto e6 play.

Moto e6 play има четец за пръстови отпечатъци, разположен на гърба на телефона и вградена технология за лицево разпознаване. Ще получите 32 GB вътрешна памет и възможност за допълнителни 256 GB с microSD карта.

Камерата и батерията са от първостепенна важност. Тук са налични 13 МР задна камера и 3000 mAh батерия, което е повече от прилично за телефон от този ценови клас.

5.5-инчовият HD+ Max Vision дисплей осигурява по-широк изглед, като в същото време не отнема от комфорта при работа. Moto e6 play идва в цветове, които гарантирано ще привлекат погледите – черна стомана и син океан (Steel Black и Ocean Blue).

Вижте още: Motorola ще покаже иконата RAZR на фаталния 13 ноември