Все повече компании започват да използват модела на платения абонамент, за да си докарат сигурни месечни доходи. Nike е поредната, след като в понеделник откри новата си програма за деца – Nike Adventure Club. Родителите ще имат възможност да поръчват обувки за децата си на възраст между 2 и 10 години. Нови чифтове могат да бъдат доставяни всеки месец или на няколко месеца, като от това зависи цената на абонамента. Детските модели вървят средно за $60 и горе-долу ще спестявате по $10 на месец с новата програма. Може да сменяте честотата на доставките по всяко време или да им дадете пауза, ако в дадения момент нямате нужда от нови чифтове.

Фокусирането върху деца за този проект е доста хитър ход от Nike. Малчуганите растат бързо, а и не пазят обувките си, затова доставянето на нов чифт до входната врата може да спести време и пари на родителите. Има избор от над 100 модела в програмата, включително и кецове на Converse. Всяка кутия ще бъде надписана с името на детето и ще съдържа също така стикери и подаръци като мешки.

Nike обещава и безпроблемно връщане, ако обувките не са точният размер, като новият чифт бива изпратен, преди да сте върнали стария. Ненужният брой бива рециклиран или дарен.

Най-вероятно това е само началото за този тип абонамент. Може би след време Nike ще предложат подобен и за атлети или колекционери на кецове.

Ако и вие смятате, че идеята на Nike e интересна, но трябва да подготвите детето за първия учебен ден с нов чифт маратонки и това не може да чака до заплата, възползвайте се от А1 Кредитна карта. Научете повече. 

Вижте още: To the Moon and back с тези кецове, вдъхновени от Аполо 11

Тагове: