Преди време имаше неписано правило, че никой не иска да бъде Aquaman. Това обаче се промени на 180 градуса в момента, в който Jason Momoa беше избран да изиграе супергероя. Нека си го кажем - дори мацките, които подминаваха с въртене на очите поредната премиера на филм за супергерои, в този конкретен случай стояха и дебнеха за първите билети за Aquaman.

Съответно с продължението на филма - Aquaman and the Lost Kingdom, или както всички го наричат за по-кратко Aquaman 2 - идва и ново визуално пиршество за почитателите му. James Wan се завръща като режисьор и за всеобща радост главната роля отново е поверена на Jason Momoa (смее ли някой да го смени), но освен златисто-морскозеления облик от първата част този път виждаме женския блян облечен и в Stealth версия на костюма, която подчертава още повече физическите данни на супергероя и разкрива един по-елегантен негов профил.

Wan споделя, че новият костюм е дело на David Leslie и е „атлантска технология, базирана на камуфлажната способност на главоногите“. Тъмните нюанси ни карат да се запитаме срещу какво точно ще трябва да се изправи Aquaman и какви емоции ще предизвика това ново приключение. Разбира се - ще трябва до почакаме до декември 2022 г., когато се очаква премиерата на филма.

Снимки: Warner

Виж още: Вижте смазващия трейлър на The Matrix: Resurrections! (ВИДЕО)