Нов слух от непроверен източник в Reddit предполага, че 2K има редица съобщения за тази година, включително нова игра като спиноф на шарената шутър/RPG поредица Borderlands, фокусирана върху Tiny Tina, както и тактиктическа игра във вселената на Marvel.

„Течът“ води до предположението, че става въпрос за нова игра спиноф на Borderlands с участието на колоритния персонаж Tiny Tina, която вече е в процес на разработка и е играта, за която се говореше през последната година или малко повече. Според слуха студиото Gearbox също ще ръководи разработката, а не просто ще помага за това. Тази игра може да бъде наречена Tiny Tina’s Wonderlands, което Gearbox вече регистрира като търговска марка.

В допълнение 2K ще разкрие нова игра от разработчика на XCOM Firaxis, която е отборна екшън игра, фокусирана върху героите на Marvel, като някои известни актьори пресъздават героите си от екрана.

Може да бъде обявена и нова игра, наречена само Codename Volt, която е много рано в разработка и е екшън игра с отворен свят, където „Cthulhu среща Saints Row“. Потребителят на Reddit казва, че това може да е следващата игра на Hangar 13, тъй като те са работили върху „научнофантастично заглавие с отворен свят със свръхестествени елементи“.

Накрая, NBA 2K22 наистина идва със звездата на Далас Дирк Новицки, който ще участва в едно от изданията.

Това изтичане вече е потвърдено, след като известният журналист Джейсън Шрайер заяви, че всичко това наистина е реално, въпреки че не е ясно какво ще бъде разкрито на започващото скоро E3.

Снимка: EA

Виж още: Сензацията Genshin Impact гони половин милиард долара приходи за 2 месеца

 

Тагове: