Преди няколко дни в мрежата се появи снимка (макар и нарисувана на ръка) от предполагаем работник във фабриката, в която се произвежда iPhone 8, която показва основни хардуерни спецификации на устройството. Днес имаме нова информация, но този път схемата е доста по-правдоподобна. В нея става дума за iPhone X (или iPhone 8), който очевидно ще има екран от край до край. Панелът изглежда близък до последните няколко поколения iPhone, но това не е чак такъв проблем. В случая важна е големината на екрана.          

На схемата ясно се вижда, че в горния край под екрана ще има двойна селфи камера с LED светкавица, високоговорител и още два сензора, един от които вероятно е сензорът за близост. Другият сензор може би е лазерен датчик за 3D ефекти.

iFanr, сайтът, от който идват снимките, споменава за функции като безжично зареждане, но за това все още няма явни доказателства. Задната камера е двойна и вертикално ориентирана и това може би е именно, за да остане място за металната подложка за безжично зареждане.

 

 

Тагове: