Когато Infiniti Q50 Eau Rouge бе представен по време на Автомобилното изложение в Женева миналата седмица, това ни даде представа как би изглеждал Q50, ако се захранва от GT-R двигател с 500 к.с. Но въпреки това за тези, които биха искали нещо далеч по-икономично, могат да видят изцяло новия „стандартен“ Infiniti Q50, който е всичко друго, но не и стандартен автомобил!

Само един поглед към Infiniti Q50 ще бъде достатъчен, за да ви убеди, че трябва да го изкарате на пътя за тест драйв. Екстериорът е не само радост за очите, но върши и много добра работа по отношение на по-нисък разход на гориво благодарение на аеродинамичния дизайн.

Като цяло разполагате с около 10 Q50 варианти, сред които са Sedan, Premium и Sport с избор на предно задвижване или 4х4. Както, разбира се, и моделът Eau Rouge, или новият хибриден модел Infiniti Q50, който е идеален за градско каране.

Техническите характеристики на Infiniti Q50 ще зависят от нивото на оборудване, което сте избрали, но можем да ви уверим, че 3.7-литровият бензинов V6 двигател ще ви осигури 328 конски сили, а хибридният модел с 3.5-литров двигател ще произвежда 302 конски сили.

Всички варианти ще дойдат със 7-степенна автоматична скоростна кутия и ще включват някои много необходими функции за безопасност, като монитор за справяне със „сляпото петно“ при страничните огледала, активен контрол на пътната лента, адаптивна кормилна система и много други екстри.

Тагове: