По-късно тази година очакваме от Apple да пуснат по-големи модели iPhone от досегашните. Освен това според последните слухове, компанията може да предлага смартфоните си в повече цветове. Това твърдение е по информация на 9to5Mac и анализатора Минг-Чи Куо, който е един от специалистите, когато говорим за компанията от Купертино.

6.5-инчовият OLED iPhone, за който се говори от край време, ще бъде достъпен в черно, бяло и в нов златист цвят. Другият – 6.1-инчовият iPhone с LCD екран– ще бъде в сиво, бяло, синьо, червено и оранжево.

Ако може да се вярва на тази неофициална информация, Apple ще представи поне четири нови цвята със своите модели за 2018 г. Това е необичайно за компанията. Технологичният гигант обикновено пуска червен модел, няколко месеца след премиерата на телефона, за да подкрепи кампанията RED, която се бори с разпространението на ХИВ в Африка.

Досега не сме виждали оранжев iPhone. През 2013 г. iPhone 5C дебютира в зелен, син, жълт, розов и бял цвят, благодарение на поликарбонатния си гръб.

По последни данни тази есен от Apple очакваме три нови модела iPhone. Първият и най-скъп ще е iPhone X Plus, който ще бъде с 6.5-инчов OLED дисплей и ще има място за две SIM карти. 6.1-инчов LCD iPhone, с много тънки рамки, който най-вероятно ще има Face ID и подобрена версия на 5.8-инчовия iPhone X.

Тагове: