Samsung се подготвя да пусне на пазара Galaxy Z Fold 5 и Galaxy Z Flip 5 през юли. Ако нямате търпение да видите какво ви очаква от южнокорейската компания, разполагаме с прясно изтекли рендери, които показват двата сгъваеми телефона в няколко цвята и под различни ъгли. Те идват заедно с изтекли спецификации, което ни дава пълен поглед върху устройството.

Профилът SnoopyTech публикува загадъчен туит в двоичен формат, който, когато се декодира няколко пъти, насочва към изтекли спецификации и рендери на новите сгъваеми устройства.

Galaxy Z Fold 5 е показан в цветове Icy Blue, Cream и Phantom Black, въпреки че предполагаме, че ще има някои ексклузивни цветове, запазени за собствения уебсайт на Samsung.

Galaxy Z Flip 5 е показан в цветове Lavender, Mint, Cream и Graphite. Тези рендери ни дават цялостен поглед върху телефоните.

Както споменахме, разполагаме и със спецификации от същото изтичане.

С това вече имаме пълна представа какво да очакваме за основната сгъваема премиера на Samsung през следващите седмици.

Предишни течове предполагаха, че може да видим повишаване на степента на защита до IP58, но този кръг от течове се придържа към степента на защита IPX8 от предшествениците.

Така че най-голямата промяна при големия сгъваем телефон ще бъде преминаването към новия чип и фактът, че той се сгъва с плосък капак. За по-малкия сгъваем модел най-голямата атракция е значително по-големият покриващ екран, който ще ви позволи да правите повече неща, без да се налага да отваряте телефона напълно.

Снимка: Unsplash

Виж още: Кодовото име на Galaxy S24 е разкрито, Samsung започва работа по следващия флагман