Веднага след европейската премиера на новите смартфони на Huawei - лидерът в мобилната фотография P60 Pro, и бележещият нова стъпка в развитието на леките, тънки и удобни сгъваеми флагмани с голям екран - Mate X3, българските потребители имат шанса да закупят всеки от тях в комплект със смарт часовника Huawei Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителни цени съответно 2349 и 4299 лв., или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. Офертата е валидна от 9 до 21 май 2023 г. включително.

 

Huawei P60 Pro в България

Новият представител на фотографска серия P - Huawei P60 Pro, се предлага на българския пазар в два цвята. Класическото черно този път е решено в пясъчен мат, който не оставя пръстови отпечатъци. За по-авангардните вкусове идва предложението Rococo Pearl, с перлена текстура. Той създава жилки и нюанси, чиято комбинация е различна за всяко едно устройство. 

Отличителният дизайн се вижда и в разположението на камерния масив, наречен Eye of Light, с основната камера в средата и телефото и широкоъгълната под и над нея. Основната Ultra Lighting Camera се характеризира с много висока светлочувствителност, автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор, което осигурява невероятни снимки с ултрависок динамичен диапазон при вскакви условия, включително нощни.

Когато към това се прибави и революционният пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера, получавате една невероятно мощна мобилна камера, неподвластна на разстоянията и светлинните условия.

 

Huawei Mate X3 в България

В България се предлага версията Dark Green Vegan Leather на Huawei Mate X3. С тегло 239 г и удивителна дебелина от 11.08 мм в сгънато състояние и 5.3 мм в разгънато състояние, с най-тънкия Type-C компонент в индустрията и IPX8 рейтинг за водоустойчивост. Той използва многоизмерна панта от ново поколение, която е лека, издръжлива и разполага със стабилен Flex-Stop.

Оборудван е с 6.4-инчов 3D OLED външен екран и 7.85-инчов сгъваем OLED вътрешен екран, като и двата поддържат ултрависока разделителна способност и 426 PPI плътност на пикселите. Висококачествените дисплеи го правят и първия сгъваем смартфон с два TÜV Rheinland сертификата (за точност на цветовете и прецизна цветна проекция). Нещо повече, външният екран е оборудван с вече емблематичното Kunlun Glass покритие, а вътрешният възприема изцяло нова композитна структура, в която се използват първите устойчиви на удар ненютонови флуидни материали.

Камерата е базирана на технологията Ultra Vision XMAGE, с 50 MP Ultra Vision основна камера, 13 MP ултраширокоъгълна камера и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично увеличение и 50x цифрово увеличение. Основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с високо светлочувствителния RYYB сензор, който генерира живи изображения, дори в слабо осветена среда.

 

Huawei Watch GT 3 Active в комплекта до 21 май 2023

Huawei Watch GT 3 Active (46mm) с черна каишка от флуороеластомер предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth обаждания, целодневно следене на пулс, стрес и кислородно насищане на кръвта, мониторинг на съня, двулентов и петсистемен GNSS, над 100 тренировъчни режима, и съвместимост с Android и iOS.

 

Цени и наличности

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI P60 Pro ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителна цена от 2349 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI Mate X3 ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителна цена от 4299 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис и Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.




Вижте още: Huawei P60 Pro - върхът на мобилната фотография (ВИДЕО РЕВЮ)