Samsung представи Galaxy Tab S6. Таблетът има куп нови подобрения в камерата си, включително и за първи път в таблет на Samsung двойна камера с ултра широк обектив, събрана в тънко 5.7-милиметрово тяло, което е едновременно по-леко и по-лесно преносимо. Ултра широкоъгълният обектив на таблета позволява да уловиш пейзажите със 123-градусово зрително поле, подобно на човешко око. Междувременно невронният процесорен модул (NPU) на устройството ти разпознава какво снимаш, и ти помага при заснемането на кадри. За първи път в свой таблет Samsung представя и вграден скенер за пръстов отпечатък в екрана за по-лесно отключване.

Познатата писалка S Pen на Samsung стартира като инструмент за писане и рисуване, но се превърна в неразделен партньор за творчество и работа. Сега с наличните си функции за дистанционно управление и безжично зареждане S Pen в Galaxy Tab S6 осигурява още повече мощност и контрол в ръцете на потребителя. С вградени BLE функции за дистанционно управление, включително функция за жестове, наречена S Pen Air actions, писалката S Pen позволява интуитивно да заснемаш селфита и видеа или сам да управляваш мултимедийното съдържание, което създаваш, дори когато таблетът не е в ръцете ти. Освен това S Pen поддържа функция за безжично зареждане, която осигурява до 10 часа живот на батерията след само 10 минути зареждане.

Вижте също: Samsung Galaxy Note 10 в цялата му прелест!

Независимо дали се наслаждаваш на новата си игра, или гледаш любимото си тв шоу, Galaxy Tab S6 осигурява незабравимо визуално изживяване с 10.5” Super AMOLED дисплей и четворни AKG и Dolby Atmos® говорители. Като говорим за гейминг, чрез комбинация от графики, звуци и интелигентни хардуер и софтуер, подкрепени от ключовите партньорства с водещи гейм платформи като Unity и Unreal Engine, мощен процесор и Game Booster с AI възможности подобряват гейминг изживяването ви чрез оптимизации на кадрите в секунда (FPS), screen lag-а, времето за зареждане и още. Благодарение на партньорството на Samsung с Discord има налични нови функции за чат на живо чрез Game Launcher.

Galaxy Tab S6 предлага и 3 месеца безплатен Spotify Premium и 4 месеца безплатен абонамент за YouTube Premium. Таблетът идва в България в стилен сив цвят и ще бъде наличен в магазините през август. За повече информация относно Galaxy Tab S6 посетете официалния сайт на Samsung

Вижте още: Samsung Galaxy Fold и Huawei Mate X ще си имат изненадващ конкурент

Тагове: