Samsung вече неколкократно трябваше да ближе рани след количество течове преди Galaxy Unpacked събитието на 7 август. Включително и изтекла информация, според която Galaxy Note 10 ще се предлага в два размера и всеки един от тях ще има 4G и 5G вариант. А също че и двата ще предложат подобрен Infinity-O дизайн, ще зарежат 3.5-милиметровия порт, ще предложат убийствено приближение при снимане и не на последно място използват подобна на Huawei телефоните от висок клас цветова палитра.

Е, с днешна дата американският телекомуникационен гигант Verizon „по погрешка“ изпусна на своя уебсайт финалния външен вид на Galaxy Note 10, потвърждавайки някои специфични детайли на устройството.

Например как ще се казват двата телефона. В случая Galaxy Note 10 и Note 10 Plus.

Прочети още: Кадрите от кацането на Луната са невъзможни за фалшификация. Вижте защо

Note 10 ще предложи 6.3-инчов AMOLED дисплей – тоест смаляване с 1 инч спрямо предходния модел. Note 10 Plus пък ще предложи гигантски 6.75-инчове edge-to-edge екран.

Официалният теч на Verizon потвърждава и наличието на модели с 5G функционалност. За момента обаче сигурен за 5G е само Note 10 Plus.

Публикацията на Verizon издава и финалната визия на смартфона, който, няма какво да се лъжем, не изневерява на характерния за серията дизайн, предлагайки стилизирана визия от висок клас.

Публикацията на Verizon: