LG Display има нова версия на своя навиващ се телевизор, която компанията ще покаже на CES 2020. Тазгодишният модел обаче функционира по-различно от прототипите, които LG Display показа предните две години. Вместо да се навива нагоре в кутията си, телевизорът се развива надолу от тавана като екран на проектор без самия проектор. Освен това LG Display има и нова по-малка версия на телевизора с диагонал 48 инча, която ще демонстрира на шоуто.

Като дизайн идеята е вълнуваща. Още сегашните концепции на LG дисплей за навиващ се телевизор минимизират мястото, което се заема, когато са навити, а новата версия дори не заема място върху секцията. Според LG Display телевизорът се съхранява на тавана и може да се развие надолу, когато е необходимо.   

Що се отнася до 48-иночвия OLED телевизор, това е най-малкият OLED панел на компанията досега. Досегашните бяха поне 55-инчови, което ги прави непрактични за малки апартаменти. Към момента не е ясно кога ще дебютира този модел и колко ще струва. По традиция обаче LG анонсира своите нови OLED телевизори всяка година на CES така че няма да чакаме дълго, за да видим дали сред тях има 48-инчов модел.  

Виж още: Samsung ни приближава до безрамковия ТV на CES 2020

Тагове: