Poe, платформата за чатботове с изкуствен интелект, създадена от Quora, добави множество актуализации, включително приложение за Mac, възможност за провеждане на няколко едновременни разговора с един и същ бот с изкуствен интелект, достъп до модела Llama 2 на Meta и др. Планира се и корпоративно ниво, така че компаниите да могат да управляват платформата за своите служители според имейл, който наскоро беше изпратен на потребителите на Poe.

Амбицията на Poe е да бъде уеб браузър за чатботове с изкуствен интелект. Адам д'Анджело, главен изпълнителен директор на компанията майка на Poe - Quora, също е член на борда на OpenAI и смята, че броят на ботовете с изкуствен интелект ще продължи да се увеличава. Poe иска да бъде единственото място, където можете да намерите всички тях.

"Смятам, че ще се създаде огромна екосистема, подобна на тази, която днес е интернет", казва Д'Анджело. "Мога да си представя свят, в който повечето компании имат бот, който предоставят на обществеността." Poe ви позволява да платите един абонамент за неограничен достъп до всички ботове на платформата си срещу 19.99 долара на месец или 200 долара на година.

Новото приложение за Mac работи много подобно на уеб и мобилните приложения на Poe, които ви позволяват да разговаряте с ботове като ChatGPT-4 на OpenAI и Клод на Anthropic. Според компанията има три нови бота, които предлагат достъп до модела с (почти) отворен код LLama 2 на Meta.

Освен това Poe вече ви позволява да водите няколко разговора с един и същ бот, да търсите ботове чрез страницата си за проучване и да използвате платформата на японски език. Poe е и платформа за създаване на ботове със собствен API, а сега тя ще позволи на разработчиците да регулират "температурата" на подканите. "По-високите стойности на температурата създават по-разнообразни, но по-малко предсказуеми отговори, а по-ниските стойности създават по-последователни отговори", обяснява компанията.

Снимка: Unsplash

Виж още: Днешните водещи компании за изкуствен интелект не са най-добрите дългосрочни инвестиции