Предстоящият да бъде обявен на 17 октомври OnePlus 6T показа истинското си лице в 3 автентични снимки с висока резолюция. Вижда се всяка подробност от предния панел на смартфона, включително изтънените рамки около екрана, малкият прорез във формата на капка и скенерът за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея. По всичко личи, че ни чака един добре пипнат смартфон, навярно на изгодна (но не и ниска) цена.

Предполага се, че смартфонът е базиран на топ модела на Oppo - R17 Pro. Следователно очакваме екстри като тройна камера (16 MP, 16 MP, 20 MP) на задния панел с автоматично настройваща се бленда, 6.29-инчов AMOLED екран, чипсет Snapdragon 845, до 8 GB RAM, 16 MP предна камера и 3300 mAh батерия с технология за бързо зареждане Dash Charge. Операционната система ще е Android 8.1 Oreo с интерфейса на OnePlus OxygenOS 5.1.

Как мислите - харесва ли ви това, което виждате? На нас определено ни допада визията на OnePlus 6T, остава и качеството на софтуера да може да се мери с това на дизайна и хардуера. Това ще научим, когато смартфонът е вече в ръцете на потребителите и започнат да се появяват първи впечатления.

Тагове: