В днешно време все по-трудно можем да си представим да се налага да изминаваме разстоянието до физически магазин или място за обслужване на клиенти, за да си платим сметките или да си купим нещо ново. И ако за толкова много продукти и услуги можем да правим това директно от смартфона си където и да се намираме, защо да не е възможно и и посредством обикновено взаимодействие с мобилния оператор. Особено ако въпросното се извършва по максимално интуитивен начин – чрез видео връзка.

Прочети още: Ookla отличи A1 за най-бърза мобилна мрежа в България

А1.bg, онлайн магазинът на мобилния оператор, вече предлага директна видео връзка с консултант. От нея можете да се възползвате във всеки момент, в който желаете да получите разяснение или да зададете въпроси за поръчката си, или се чудите какъв план или устройство да изберете. А1 посочват, че са първият телеком в България, който предлага подобна иновация, която адаптира предимствата на онлайн и офлайн обслужването.

Функцията е добавка към вече разширените възможности на онлайн магазина A1.bg, които включват опции, свързани с онлайн избора от разнообразие от смартфони и аксесоари. Потребителят може да разглежда в сайта смартфоните на 360 градуса, да сравнява цени и да получава безплатна доставка, като за територията на София тя може да е още в същия ден. Също налице е опцията да се закупуват услуги за дома с телевизия и интернет и да се получава експресна инсталация. От A1 посочват, че последното става много по-бързо, отколкото в магазина.

Тагове: