В интернет изтече детайлна информация за Fitbit Charge 3, предстоящата нова спортна гривна на вече добре познатата компания. Разбира се, това са само непотвърдени слухове и все пак снимките, публикувани от Android Authority, несъмнено изглеждат автентично.

Според слуховете Charge 3 ще заложи изцяло на тъчскрийн управление, като екранът изглежда сравнително голям като за спортна гривна и вероятно ще позволи функционалност, подобна на моделите Ionic и Versa - например бързи отговори на съобщения. Освен това новият Fitbit ще бъде изцяло непромокаем, позволявайки ви да плувате с него. Говори се, че за някои пазари е предвиден вариант с NFC за разплащания през Fitbit Pay.

Очаквано Fitbit 3 ще предложи есенциални функции като непрекъснато наблюдение на сърдечния ритъм и следене на съня. Гривната ще се свързва през Bluetooth и ще има 4 GB вградена памет. Говори се обаче, че няма да има GPS - тоест ще трябва да си носите и телефона, ако тичате и искате проследяване на маршрута и дистанцията. За сметка на това животът на батерията е 7-часов.

Засега няма информация кога Fitbit 3 ще се появи на пазара, но това вероятно ще се случи скоро предвид наличието на продуктови изображения и детайли относно функционалността.

Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

57 | 17.07.2019
Още от Tech

Големи претенции, слаби резултати: Lenovo Z6 Pro се изложи в теста на DxOMark (ВИДЕО)

0 | Преди 16 ч.