От известно време се спекулира, че първият smartwatch на Oppo ще съвмести Apple Watch заедно с разширено здравно проследяване, а днес получихме голямо доказателство, че часовникът наистина ще изглежда като този на Apple.

С квадратната си форма, извити ръбове, лъскави бутони и спортна каишка няма как да отречем, че от Oppo са почерпили вдъхновение от "ябълката". Това не е лошо нещо, тъй като Apple Watch е най-популярният смарт часовник, а може би и най-атрактивният.

 

Разликата се вижда отстрани, където можем да намерим два бутона, а не един. Смятаме, че е малко вероятно Oppo да включва и въртяща се коронка като при Apple, тъй като това би било сложно и скъпо допълнение към въпросния smartwatch. В допълнение към това лявата страна не е много ергономично място за корона за часовник (освен ако не сте левичар).

  Виж още: Пуканки ли? Не, това е повърхността на Слънцето! (ВИДЕО)

Друго видимо различие е, че екранът е по-заоблен, с наклони към краищата на устройството. Изглежда страхотно и леко ни напомня за Samsung Galaxy IInfinity Edge дисплея.

Все още не се знае колко ще струва това устройство или какви са точните му спецификации, но въпреки това се говори, че първият интелигентен часовник на Oppo ще може да изпълнява показанията на електрокардиограма (ЕКГ). Очаква се, че Oppo ще го представи официално на MWC през февруари.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове: