Добре познатият геймърски бранд Razer пусна механичната клавиатура Huntsman Elite. Наборът от екстри в струващото 200 долара устройство е респектиращ. Корпусът е алуминиев и включва ергономична подложка за китките, прикрепяща се с магнит, която ще ви осигури комфорт по време на среднощните рейдове. Razer са включили и опто-механични превключватели, възползващи се от оптична технология и стабилизиране на клавишите. Това следва да доведе до подобрено усещане и по-бърза, по-точна работа.

Клавишите са напълно програмируеми и поддържат запис на макроси в реално време, което ще ви позволи бърз достъп до най-често използваните от вас клавишни комбинации. Razer са внедрили и програмируема, многофункционална цифрова шайба, разположена до три бутона за медия. Нека не пропускаме и многоцветната подсветка Razer Chroma, както и 38-те зони, които можете да нагласите според предпочитанията си.

Настройките ви се пазят в облака, благодарение на вградената в клавиатурата памет. Може да се каже, че на тази клавиатура не ѝ липсва нищо - дори нъмпад.

Повече за продукта може да научите директно от Razer.