Лято, слънце, море, къмпинги, планински преходи. Всеки от нас поема на пътешествие през топлите месеци, било то за ден или за месец, на море или из горите. Или дори в града. Вие избирате – именно това е магията на лятото - дестинацията често няма значение. Само приключението и спомените, които то ще ви донесе. Погледнете веселата снимка от последното такова емоционално изживяване - в нея може и да няма нищо, заснето според правилата, но има най-важно условие – били сте щастливи и изпълнени с положителни емоции. Уловили сте точния момент и това е най-важното.

Сега Canon ви дава шанс да споделите точно тези приключения, вашите интригуващи, забавни или пълни с адреналин летни истории и изживявания. Причината е, че те ще ви дадат шанс да спечелите ваучер на стойност 10 000 евро за пътуване. Може да се възползвате от него сами или с приятели, или семейство и нямате ограничение за колко дестинации ще го използвате. Точно така – положителните емоции носят още по-приятни изживявания.

Какво трябва да направите? Да качите ваша снимка, придружена с кратка история с дължина до 750 символа (около 100 думи) на специално създадена платформа. В конкурса няма ограничения за това, как и с какво устройство е направена лятната снимка, "важното е да разказва история, която е интересно да бъде споделена", казват от Canon. Инициативата е вдъхновена от новата философия на компанията Live for the story, с която Canon насърчават хората да "изживяват всеки момент напълно, без значение дали им се струва незначителен или обикновен, и да улавят и споделят емоциите от него"."Летни истории 2017" ще продължи до 15 август тази година. Предполагаме няма да изпуснете шанса си да се включите и също като нас вече сте решили в мечтите си къде точно ще изхарчите тези 10 000 евро. Каква би била нашата дестинация? Защо не слънчевите плажове на хавайския остров Хоналулу, близо до заспалия вулкан Даймонд Хед, където океанът и лекият бриз са сигурна комбинация за приятен тен и спокойна почивка, или може би бляскавия и различен Токио, а защо не да изживеем Куба по стъпките на Хемингуей или да се върнем много години назад във времето с магическо пътуване до останките от империята на ацтеките. ОК, ваучерът няма да стигне за всичко, но поне знаем, че ще се пътува.

Посланици на конкурса са много родни знаменитости – сред тях Гери Турийска, Александър Сано, Мария Силвестър, Димитър Калбуров, Башар Рахал, WOSH MC, Маги Джанаварова и Прея. Всеки от тях също ще сподели своята лятна история, за да вдъхнови участниците.

Къде ще отидете, ако спечелите наградата на Canon?