Най-бързо растящата марка смартфони в света realme представя официално в България дългoочакваните модели - realme 6, realme 6i и realme C3 смарт телефони, на 12 май, когато е и световната им премиера. Компанията е лидер по отношение на цена спрямо качество.

realme 6

realme 6 притежава 6.5-инчов дисплей с честота на опресняване от 90 Hz и 90.5% съотношение на екрана към тялото. Дисплеят е покрит от Corning Gorilla Glass 3. С комбинацията от нов актуализиран процесор, графичен процесор, бърза RAM памет и мощен AI, realme 6 носи изключително изживяване на любителите на мобилните игри. С 30W Flash Charge батерията на realme от 4300 mAh може да бъде напълно заредена в рамките на 60 минути.

realme 6 може да се похвали и с четворна камера, състояща се от 64-мегапикселова основна камера, 8 MP 119° ултра широкоъгълна, макро обектив и B&W портретен обектив. Широкоъгълният режим позволява на потребителите да снимат по-зашеметяващи изображения на пейзажи, архитектура и големи групи. Ултра макрообективите пък дават възможност за направата на чудесни по-близки снимки, дори на разстояние от 4 см.

Важна подробност е, че realme 6 има многофункционален NFC - възможност за потребителите да извършват безпроблемно плащания през телефона си. realme 6 се предлага в цветове Comet White и Comet Blue и 3 варианта: 4 + 64 GB, 4 + 128 GB, 8 + 128 GB.

realme 6i

realme 6i е оборудван чипсет MediaTek Helio G80. Осемядреният процесор има основна честота до 2.0 GHz и предлага 10% по-добра производителност от предишното поколение. Графичният процесор Mali G52 1000MHz също осигурява 10% по-добра производителност. Резултатът е по-високо качество на изображението и по-стабилна честота на кадрите.

realme 6i може да се похвали още с 48 MP основна камера, 119° ултра широкоъгълен обектив (8 MP), портретен обектив (2 MP) и 4 cm ултра макрообектив (2 MP). Основната камера спомага за създаването на ясни и красиви снимки, като поддържа по-добра UIS Video Stabilization – т.е. потребителите могат да правят по-стабилизирани видеоклипове, дори когато са в движение.

Смартфонът разполага с голяма 5000 mAh батерия с тройна защита за безопасност и функция за бързо зареждане. realme 6i се предлага с 6.5-инчов HD+ дисплей със съотношение между екрана и тялото 89.8%. Освен това съотношението на екрана 20:9 прави телефона по-тънък и е възможно да се възприема повече информация, като се използват повече приложения.

Класическият дизайн на слот за 3 карти в realme 6i едновременно поддържа две SIM карти и една MicroSD карта, което позволява на потребителите да разширяват паметта, докато се наслаждават на свързаност с две карти. Смартфонът също е с включен многофункционален NFC чип (възможност за разплащания). Моделът поддържа и обратното зареждане, което означава, че може да зарежда други устройства. Ще се предлага в цветове “Зелен чай” и “Бяло мляко” във вариант 4 + 128 GB.

realme C3

realme C3 се предлага с най-големия дисплей в този сегмент с 6.52" HD+ със съотношението между екрана и корпуса 89.8%. Този голям екран подобрява удоволствието при гледане на филми, видеа, игри или сърфиране в социалните медии.

realme C3 е първият телефон в света с процесор MediaTek Helio G70, който е най-добрият в този сегмент и има MediaTek Gaming Technology за оптимизиране на закъсненията в мрежата. Това е осемядрен 12 nm процесор, който работи с честота до 2.0 GHz и го прави един от най-бързите в своята категория. realme C3 е идеален както за стандартните потребители на смартфони, така и за най-запалените геймъри с ефективния и високопроизводителен ARM Mali-G52 GPU.

По отношение на камерата realme C3 е с основна камера 12 MP, която има сензор за изображение с голяма площ с f / 1.8 затвор и 1.25 μm ултраголяма площ в един пиксел, което осигурява достатъчно светлина и прави снимките по-ясни. Освен това има портретен и макрообектив. В допълнение смартфонът поддържа и PDAF, който прави фокуса по-бърз и прецизен. 4-кратното увеличение също позволява на потребителите да правят ясни снимки от голямо разстояние.

Смартфонът разполага с 5 MP селфи камера отпред, която поддържа AI функция за разкрасяване, HDR режим, портретен режим и функция Panoselfie, която може да направи панорамно, широко селфи.

realme C3 разполага с голяма батерия от 5000 mAh, с която човек може да се наслади на нонстоп забавление. Той също така поддържа обратното зареждане, което означава, че може да зарежда други устройства.

Вижте още: Realme 6 и 6 Pro: най-евтиният достъп до 90 Hz дисплей