Samsung България приветства Българския национален отбор по художествена гимнастика в #teamGalaxy - звездните посланици на бранда. Партньорството бе обявено по време на премиерата на новите мобилни устройства от серията Galaxy S24 на специално събитие в София. Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика Магдалина Миневска, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, София Иванова и Маргарита Василева, както и индивидуалните състезателки Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева избраха най-новия флагман Galaxy S24 Ultra за свой верен спътник в олимпийската 2024 година.

"През годините Samsung България изгради общност от партньори на бранда - популярни личности с доказани постижения в различни обществени сфери, хора с ярка индивидуалност, динамично ежедневие, стремеж към високи резултати, афинитет към иновациите и потребност от непрекъсната връзка с околния свят чрез технологиите. Съвсем естествено взехме решението да подкрепим българския олимпийски отбор по художествена гимнастика в една изключително важна за този така харесван спорт година, когато Samsung на глобално ниво става партньор на Олимпиадата в Париж. Samsung Galaxy S24 Ultra идва с ултра възможности за ултра резултати – именно такива пожелаваме на състезателките ни по художествена гимнастика на предстоящите олимпийски игри", коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.

Професионалният спорт често е свързан с натоварен тренировъчен и състезателен график, а международните съревнования носят огромно предизвикателство и вълнение за спортистите. В този динамичен контекст момичетата от Националния ни отбор по художествена гимнастика могат да разчитат за всички задачи само на истински флагман като Galaxy S24 Ultra. Той предлага цяла съвкупност от нови функционалности благодарение на Galaxy AI, които правят живота по-лесен - търсенето вече е много по-бързо, удобно и интуитивно; устройството асистира с превод на разговори в реално време или с редактиране на изображения с помощта на изкуствен интелект. По-мощният му процесор осигурява по-висока производителност и безпроблемно изпълнение на всички задачи в движение. Всички най-емоционални и запомнящи се моменти, както и успехите на олимпийските състезатели ще бъдат улавяни в перфектно качество от усъвършенстваната камера с подобрени AI възможности.

Ексклузивното партньорството с Националния отбор на България по художествена гимнастика е в унисон с обявеното глобално партньорство и подкрепа на Samsung за Олимпийските и параолимпийските игри в Париж под мотото Open always wins. Посланието отразява визията на Samsung, че всяко ново изживяване се превръща в носещо смисъл постижение, което отваря нови перспективи и неограничени възможности. Най-новите технологии и иновации от  Samsung ще подпомогнат реализацията на Летните олимпийски игри със заявката това да са най-откритите и приобщаващи игри досега.

Samsung подкрепя олимпийското движение още от Зимните олимпийски игри в Нагано през 1998 г. Целенасочените иновации на компанията в областта на безжичните комуникации и компютърното оборудване, включително инструменти, които използват изкуствен интелект, виртуална реалност, добавена реалност и 5G свързаност, ще променят начина, по който светът съпреживява емоциите от Олимпийските игри и ще формират дигиталното бъдеще на Олимпиадата в Париж. Доверието в трансформиращата сила на мобилните технологии, създавани от Samsung, се затвърждава и от заявката за продължаване на партньорството и за игрите в Лос Анджелис през 2028 г.

Снимка: Samsung

Тагове: