Samsung Galaxy Buds+ вече се предлагат на пазара в България. Създадени в партньорство с AKG, Buds+ разполагат с двупосочни динамични високоговорители и 3 микрофона, осигуряващи несравнимо качество. Иновативните слушалки на Samsung предлагат мощен бас и ясен, оптимално балансиран звук. 

С функцията Ambient sound може да се регулира фоновият шум и това, доколко събеседникът ти чува съпътстващия звук на средата по време на телефонен разговор.

Благодарение на ексклузивното партньорство със Spotify могат да се създават и стартират любимите ти плейлисти само с докосване на слушалката. С функцията за директна връзка (Mapping frequently used app) към най-често ползваните от теб приложения и настройки само с едно натискане се активира Bixby, Ambient Sound, Spotify.

Благодарение на изключително дългия живот на батерията (11 часа от Buds+ и още 11 часа в калъфчето) можеш да се потопиш изцяло в незабравимо аудио изживяване и да провеждаш дълги телефонни разговори с приятели и колеги, без да имаш грижа за зареждане. А в случай на необходимост само за 3 минути се събира заряд за 1 час, при 10 минути - за още 3 часа. Galaxy Buds+ също така поддържат стандартизирано безжично зареждане.

Приложението на Buds+ вече е съвместимо с iOS, за да може да се използват независимо от това, с какъв телефон сме. Galaxy Buds+ се предлагат в търговските вериги и телекоми на цена от 329 лева от 14.02.2020 г. в черен, бял, а от края на февруари и в син цвят.

Вижте още: Samsung с ексклузивна премиера на Galaxy Z Flip и Galaxy S20 в България